Найсвятіше в світі свято - День матері

Так – все найкраще, що є на землі, починається з Мами. Без матері, як без Природи, не може обійтися людство, оскільки мама, споконвіку, є найріднішою і найдорожчою людиною. Про це не зі слів знають матері, що виховують дітей з особливими потребами. Адже їхня турбота, піклування про своїх дітей є найвищим проявом любові. Це в їхніх очах переплелися «любов, як цвіт лілеї» і «біль тривог».

Це вони, наче ластівки сиві оберігають своїх дітей скільки Бог дає їм сили. Не кожна з них може в цей день почути від дитини з інвалідністю слова вітань. Та міська влада знайшла найкращі слова для цих жінок. І напередодні свята, 11 травня, в гостинній залі Центру дозвілля, вшанували матерів асоціації захисту прав інвалідів з дитинства «Надія» святковим концертом та солодощами. Звучали щирі слова подяки за їхнє терпіння, дивовижну мужність, з якими вони, долаючи всі негаразди, впевнено ідуть по життю, радіючи кожній його миті.

Всіх присутніх на святі єднала душевна атмосфера тепла і щирості. Як важливо кожній з цих жінок відчувати, що вони не одні, що їх підтримують і розуміють. І всі вони дякують за цю увагу міській владі, в особі міського голови Сергія Анощенка, народному депутату України Василю Яніцькому, відділу у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради та усім в чиїх серцях не міліє джерело милосердя та добра.

Зі святом усіх нас! Міцного здоров’я, щасливої долі, благополуччя, миру, злагоди та любові.

Асоціація прав інвалідів з дитинства «Надія»