«Дитяча веселка Горині»

12 травня 2019 року в будинку культури селі Горбаків Гощанського району відбувся багатожанровий відкритий фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості, приурочений Дню матері «Дитяча веселка Горині». Засновником та організатором фестивалю - конкурсу є Громадська організація «Гощанський районний фонд розвитку культури та мистецтва».

Солісти центру дозвілля відділу культури та туризму виконавчого комітету Вараської міської ради Ангеліна Набухотна та Дарина Скрипчак взяли участь у фестивалі-конкурсі у номінації «вокал». Неперевершеним був виступ Ангеліни Набухотної з піснями «Мати емігрантка» (І. Лончина) та «Материнська любов» (М. Мозгового). Майстерно прозвучали пісні «А мати жде» (сл. М. Баліцька, муз. В. Дудинець ) і «Молитва» (сл.А. Бінцаровська, муз. В.Дудинець) у виконанні Дарини Скрипчак.

Велика честь випала нашим конкурсантам, адже саме А. Набухотна отримала Гран-прі фестивалю-конкурсу і їй було надано право відкривати гала-концерт. Душевно торкнулась кожного серця пісня «А мати жде» у виконанні Д. Скрипчак, присвячена матерям учасників АТО.

Наші переможці Ангеліна Набухотна і Дарина Скрипчак були нагороджені дипломами, квітами та цінними подарунками від організаторів фестивалю-конкурсу. Участь у фестивалі відбулася за сприяння та підтримки центру дозвілля відділу культури та туризму виконавчого комітету Вараської міської ради.