Фантастичні мрії варашан здійснилися

11-12 травня у місті Вінниця, в міському Палаці мистецтв «Зоря», відбувся - ІV Міжнародний фестиваль-конкурс хореографічного, вокального, інструментального, театрального, циркового мистецтва та театрів мод творчого проекту “Тріумф-fest” - “Фанастичні мрії”.

 

У даному конкурсі прийняли участь творчі колективи з міста Вараш, а саме: ансамбль української пісні «BRE&OVI» центру дозвілля відділу культури та туризму виконавчого комітету Вараської міської ради, декламанти: Аполлінарія Пашко та Ангеліна Пашко, а також солісти: Аполлінарія Пашко та Юрій Савчук.

Кожен з учасників приймав участь у різних номінаціях і вікових категоріях та посів наступні місця:

Номінація театральне мистецтво:                                

  • Читці

Молодша категорія (вік: 10-11 років) – Аполлінарія Пашко – лауреат І-ї премії.

Старша категорія (вік: 14-16 років) – Ангеліна Пашко – лауреат І-ї премії.

Номінація вокал:

  • Естрадна пісня

І Середня категорія (вік: 10-11 років) - Аполлінарія Пашко – лауреат І-ї премії.

Доросла категорія (вік: від 25 років) – Юрій Савчук – лауреат ІІ-ї премії.

  • Хори та ансамблі

Змішана категорія - ансамбль української пісні «BRE&OVI» - лауреати І-ї премії, також учасники ансамблю отримали спеціальний приз – сертифікат на відпочинок та участь у фестивалі на суму 1000 євро в м.Кітен (Болгарія).

Разом з ансамблем «BRE&OVI» у конкурсному виступі прийняв участь начальник відділу культури та туризму – Олександр Йосипович Стояновський. Також у рамках культурної програми учасники фестивалю-конкурсу відвідали вінницький фонтан ROSHEN - найбільший в Європі плавучий фонтан, розташований на річці Південний Буг.

І звісно ж всі отримали задоволення від перегляду вистави у музично-драматичному театрі імені Садовського, в якому актори театру грали комедію «Шукаємо брехуна». Без перебільшень, кожен учасник отримав величезне задоволення від перебування у м.Вінниця, а емоції, ще довго будуть лишатись у пам’яті та стимулюватимуть до нових вершин на творчій ниві.

Фантастичні мрії варашан здійснилися за підтримки та сприяння центру дозвілля та відділу культури та туризму виконавчого комітету Вараської міської ради.