Свято для дітей у Міжнародний День сім’ї

Навесні багато свят, причому, не тільки професійних, але й загальнолюдських – близьких всім і кожному. До таких свят відноситься Міжнародний День сім'ї, що відзначається 15 травня.

Ніхто не буде сперечатися з тим, що сім'я - основа будь-якого цивілізованого суспільства, адже дитині тут з народження прищеплюються необхідні для життя якості: здатність любити і поважати інших людей, піклуватися про них і зважати на їх потреби. Саме сім'я є основним хранителем загальнолюдських цінностей і культурних традицій свого народу, вона виступає сполучною ланкою між поколіннями. Тут починається формування людини як громадянина своєї країни. 

Традиції святкування Дня сім'ї в різних країнах розрізняються, але єдині вони в одному: цей день – чудовий привід висловити своїм близьким почуття, які ми не проявляємо у суєті буднів. Це привід зібратися всією сім'єю і влаштувати собі свято, від усієї душі порадівши за те, що ми є один в одного.

15 травня до Міжнародного Дня сім’ї в Палаці культури ВП РАЕС Вараський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді влаштував свято для дітей-переселенців та дітей із багатодітних і малозабезпечених сімей із числа сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах. Програма свята, організованого працівниками Палацу культури, стала пізнавальним, цікавим і веселим дозвіллям для дітей.

Наприкінці заходу всім дітям були роздані солодкі подарункові набори. Тож задоволена дітвора повернулась в свої сім’ї із привітаннями для всіх членів родини.

Даний захід проводився в рамках комплексної програми підтримки сім’ї, дітей та молоді міста Вараш на 2018-2020 роки.

Вараський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді