Парад вишиванок

Рясний дощ не став перешкодою для справжніх українців, представників підприємств, установ, організацій міста, вихованців гуртка «Шахова королева» центру дозвілля та театру-студії танцю «Грааль», які 16 травня взяли участь у параді вишиванок. У святкових вишиванках, з державними прапорами України, вони колоною пройшли центром міста до будівлі Вараської міської ради.

Тут відбувся святковий концерт за участю солістів центру дозвілля та вихованців міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Зі святом всіх присутніх привітав міський голова Сергій Анощенко. Він вручив дипломи за участь в параді вишиванок представникам комунальних підприємств, установ, організацій міста, структурних підрозділів виконавчого комітету Вараської міської ради, гуртківцям «Шахової королеви» та театру-студії танцю «Грааль».

Запальна ведуча Світлана Тиндик та виступаючі доклали всіх зусиль, щоб створити атмосферу свята та радості, за що вдячні учасники параду, незважаючи на рясний дощик, підспівували та підтанцьовували артистам.