Досягнення вараських спортсменів

3-5 травня 2019 року в місті Тернопіль пройшов Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби «Орлятко-2019». В змаганнях взяли участь 250 спортсменів,18 команд з України та команда Молдови.

Вдало виступили вихованці секції боротьби Вараша:

-  Якубишин Григорій в/к 51кг – 2 місце;

-  Парейко Костянтин в/к 35 кг – 5 місце;

-  Іллюк Максим в/к 32 кг – 10 місце;

-  Біндас Рома в/к 32 кг – 14 місце.

  

9-12 травня в місті Павлоград проходив чемпіонат України з кікбоксингу ВТКА серед дорослих. В даному чемпіонаті приймав участь спортсмен з Вараша Олег Крисюк. За результатами змагань Олег виборов І місце «Фул-контакт» та І місце у «Лайт-контакт».

Також на даному чемпіонаті спеціальними кубками та грамотами були відзначені наші провідні спортсмени Крисюк Олег, Буцмай Владислав та тренер Кравченко Олександр.

 

17-19 травня в місті Березне пройшов ювілейний 25 відкритий Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби присвячений пам’яті Заслуженого тренера України С.І.Коваля. В даному турнірі прийняло участь понад 300 учасників.

Виступи юних борців міста Вараш: Парейко Константин виборов бронзову нагороду, ще троє наших спортсменів зупинилися за крок до медалей посівши п’яті місця це Дем’янчук Роман, Конотопчик Арсеній та Поздняков Іван.

Почесним гостем турніру був Заслужений майстер спорту України, срібний Олімпійський призер, чемпіон Світу та триразовий чемпіон Европи Жан Беланюк.

 

18-19 травня в місті Рівне відбувся відкритий чемпіонат Рівненської області з пауерліфтингу та жиму лежачи серед чоловіків та жінок. В змаганнях приймали участь дев’ять команд. На даному чемпіонаті збірна команда міста Вараш була представлена двадцятьма спортсменами, які виступали у двох дисциплінах: пауерліфтинг та жим лежачи.

За результатами виступів в жимі лежачи наші атлети вибороли такі місця:

- Намуйлик Олександр - І місце.

- Андреєв Сергій - І місце.

- Глухайкін Вадим - І місце.

- Романчук Олександр - І місце.

-  Мокруха Людмила - І місце.

- Мирончук Анастасія - ІІ місце.

- Гузовата Людмила - ІІ місце.

- Верешко Дмитро - ІІІ місце.

-  Васильчук Артем - ІІІ місце.

- Сидорчук Сергій - ІІ місце.

Пауерліфтинг (триборство):

-  Намуйлик Олександр - І місце.

-  Глухайкін Вадим - І місце.

-  Мокруха Людмила - І місце.

-  Гузовата Людмила - ІІ місце.

-  Верешко Дмитро - ІІ місце.

-  Мирончук Анастасія - ІІ місце.

-  Шостацький Анатолій - ІІ місце.

-  Васильчук Артем - ІІІ місце.

- Середа Мирослава - ІІІ місце.

В абсолютній першості «жим лежачи» Романчук Олександр посів ІІ місце з результатом 688,67 очок та Мокруха Людмила - ІІІ місце з результатом 459,93 очок. В командному заліку жиму лежачи команда Вараш виборола І загальнокомандне місце. Також наші атлети вибороли І загальнокомандне місце і у вправі пауерліфтинг (триборство).

Вітаємо наших спортсменів з чудовими результатами та бажаємо нових спортивних звершень!