Сучасні випускники творять нові традиції

25 травня 2019 року для 358 випускників 11 класів закладів загальної середньої освіти Вараша пролунав останній шкільний дзвінок - дзвінок радості і одночасно печалі. Колись жадане, а тепер з легким смутком, свято «Останнього дзвоника», а за ним - і хвилюючий випускний бал.

Сучасні та креативні випускники Вараша вирішили підтримати гарну традицію відзначення «Останнього дзвоника» і відмовитися від використання шкідливих для природи повітряних кульок. Натомість учні разом із вчителями в пам'ять про останній день у школі висаджували на території шкіл саджанці кущів, квітів та дерев, які будуть зростати у рідному місті та залишаться гарною згадкою про роки дитинства.

Випускники Вараської ЗОШ №3 цього року започаткували ще одну гарну традицію – пройшлися парадом до міської ради, де зустрілися з міським головою Сергієм Анощенком та начальником управління освіти Оленою Корень, подякували їм за підтримку в усіх починаннях, за розуміння, за поради та передали лист від учнів «Школа мрії».

Закінчено школу, сказано прощальні слова подяки вчителям і всім працівникам школи, які стільки праці, терпіння і доброти вклали в їхні душі і серця. Попереду ще випускні іспити, а за ними - новий дорослий життєвий шлях.

Бажаємо вам, дорогі випускники, щоб він був світлим і радісним, повним звершень і перемог.

Будьте добрими, чесними, гідними людьми.

Нехай з вами завжди будуть любов, везіння, добро і щастя!