Виконавчий комітет розглянув нагальні питання

Під час чергового засідання виконавчого комітету Вараської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Сергія Анощенка, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності міста, так і окремих категорій громадян.

Всього під час засідання виконавчого комітету було розглянуто 32 питання, з яких прийнято відповідні рішення.

Зокрема, був погоджений квартальний звіт щодо виконання бюджету м.Вараш за січень - березень 2019 року; розглянуто питання організації літнього відпочинку та оздоровлення дітей міста у 2019 році; висунуто дві кандидатури багатодітних матерів міста на присвоєння почесного звання «Мати-героїня».

Також було затверджено умови конкурсу з визначення автомобільного перевізника на міському автобусному маршруті загального користування «Собор-Залізнична станція»; положення та склад комісії з найменування та перейменування мікрорайонів, вулиць, провулків, площ, скверів та інших об’єктів на території Вараської міської ради; план бронювання робочих місць для працевлаштування неповнолітніх на підприємствах, організаціях та інших суб′єктах господарської діяльності міста Вараш на період літніх канікул 2019 року.

Члени виконавчого комітету погодили місця для розміщення матеріалів передвиборної агітації на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року та додаткову зупинку по маршруту №7 «Автовокзал-Реабілітаційний центр – Автовокзал», біля будинку №51 по мікрорайону Перемоги.

Своїми наступними рішеннями, у зв’язку з кадровими змінами, виконавчий комітет затвердив новий склад комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій м. Вараш та комісії з питань евакуації міста Вараш.

При розгляді питань погодження інвестиційних програм у сфері централізованого водопостачання, водовідведення та теплопостачання (крім діяльності з виробництва теплової енергії) для ВП «Рівненська АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» на 2019 рік піднімалось питання недостатнього обсягу коштів для реалізації інвестиційних проектів у вищезазначених напрямках. Відповідним рішенням виконавчого комітету, здійснено коригування тарифу для ВП «Рівненська АЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом» на послугу з централізованого водопостачання з 01.06.2019 р.

За результатами проведеного конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів на території Вараської міської ради, рішеннями виконавчого комітету були визначені переможці, зокрема:

- по мікрорайону Перемоги (м-н.Перемоги, м-н. Ювілейний, Промислова зона, вул.Т.Боровця, Паркова зона, гаражна зона, приватний сектор) - Кузнецовське міське комунальне підприємство;

- по мікрорайону Будівельників (м-н. Будівельників, вул. Енергетиків, Правика, Кібенка, Ринкова) та мікрорайону Вараш (м-н. Вараш, майдан Незалежності) - комунальне підприємство «Управляюча компанія Житлокомунсервіс» Вараської міської ради».

Окрім того, було розглянуто і прийнято рішення з семи житлових питань та шести питань, що стосуються захисту прав дітей.