Відзначили День Конституції

27 червня 2019 року, напередодні відзначення 23-ої річниці Конституції України, в актовій залі дитячої музичної школи відбулися урочисті заходи та святковий концерт.

Урочистості розпочалися із виконання Державного Гімну України. З нагоди свята присутніх привітав міський голова Сергій Анощенко. У своїй промові він наголосив: «Це свято – символ національного єднання й загальної відповідальності за сьогодення і майбутнє нашої країни. Хотілося б, щоб у нас в Україні Конституцію не лише читали та вивчали, а й дотримувались і поважали усі. Лише тоді у нашій державі всім буде добре жити».

За вагомий внесок у розбудову громадянського суспільства та з нагоди Дня Конституції України, міський голова нагородив грамотами виконавчого комітету Вараської міської ради та грошовими винагородами кращих працівників підприємств, установ, організацій та суспільно-активних мешканців міста.

Після урочистостей кращі художні колективи та виконавці центру дозвілля відділу культури та туризму Вараської міської ради і Будинку дитячої та юнацької творчості Вараської міської ради подарували присутнім свої щирі патріотичні художні номери.

Святкові заходи завершились концертом народної артистки України Ніни Матвієнко, яка подарувала усім присутнім не лише чудові пісні, а й частинку своєї душі.

За це вдячні глядачі та поціновувачі її таланту щедро обдарували її оплесками і квітами.