День молоді відзначили яскравим фестивалем фарб

День молоді символізує юність, енергію, натхнення й активність молодих людей на шляху їхнього розвитку і становлення. Адже молодь – це невтомний двигун прогресу, майбутнє країни, джерело пошуків, неспокою і реалізації найсміливіших сподівань.

У Вараші 30 червня святкування Дня молоді розпочалося із ряду спортивних заходів. На міському пляжі відбувся турнір з паркового волейболу, переможцями якого стали:

- команда «Ветерани РАЕС» - І місце;

- команда «Вареники» - ІІ місце;

- команда «Барбариска» - ІІІ місце.

В той же час на штучному спортивному майданчику ЗОШ №4 проходив турнір з міні-футболу, призові місця в якому розподілилися наступним чином:

- команда «АТБ» - І місце;

- команда «Козаки» - ІІ місце;

- команда «Монстри» - ІІІ місце;

- команда «Ізотоп» - IV місце.

Усі переможці змагань отримали кубки, грамоти та солодкі подарунки від відділу у справах сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради.

Опівдні у Парку культури та відпочинку Вараша розпочалося яскраве свято для молоді та усіх тих, хто вічно молодий, у чиїх серцях завжди горить вогонь творчості, наснаги, доброти та щирості. На присутніх чекав яскравий фестиваль фарб «Holifest», багато веселих конкурсів з різноманітними призами, хорошої музики та енергійних танців від кращих виконавців і колективів міста: Дарини Скрипчак, Маргарити Махоріної, Катерини Крук, театру-студії «Грааль» (керівник Юлія Лакизюк-Крупіч), гуртка хореографії «FleshDance» (керівник Ольга Вейна) та хореографічного та сольного гуртків підліткового клубу «Обрій» Вараського МЦСССДМ (керівники Іванна Муравинець та Світлана Сімашко). Справжньою зіркою свята став запальний та енергійний Богдан Ковалик в образі Вєрки Сердючки.

Завершився концерт запальною дискотекою.