Виконавчий комітет погодив низку рішень

3 липня, під час чергового засідання виконавчого комітету, яке відбулося під головуванням міського голови Сергія Анощенка, було розглянуто та прийнято рішення з 13 питань. З них – 4 соціальних, 2 комунальних, 2 майнових, 4 житлових та 1 щодо транспортного забезпечення.

З метою повної і своєчасної виплати державних соціальних допомог та врегулювання помісячного розпису бюджетних призначень на 2019 рік члени виконавчого комітету прийняли рішення щодо перерозподілу бюджетних коштів.

Своїми наступними рішеннями виконавчий комітет: погодив інвестиційні програми для КМКП на 2019-2020 роки у сфері водопостачання, водовідведення та теплопостачання за рахунок амортизаційних коштів; затвердив склад комісії з визначення місць розташування майданчиків по збору твердих побутових відходів в малосімейних гуртожитках по м-ну Будівельників 1, 2, 3; прийняв рішення про реєстрацію права комунальної власності за територіальною громадою міста Вараш в особі Вараської міської ради на нежитлове приміщення №2 за адресою: м.Вараш, мікрорайон Перемоги, буд.12в.

 

Відповідно до протоколу засідання конкурсного комітету з визначення автомобільного перевізника на міському автобусному маршруті загального користування в місті Вараш від 1 липня 2019 року, виконавчий комітет своїм рішенням визначив переможця конкурсу на маршруті «Собор-Залізнична станція» - ТДВ «Кузнецовське АТП-15637».

Далі було розглянуто та прийнято низку рішень з питань, які стосуються квартирного обліку та покращення житлових умов громадян.

У закритому режимі виконавчий комітет розглянув три питання щодо можливості призначення опікуна над недієздатними громадянами.