Відбувся двадцять третій збір скаутів "Чорне море-2019"

З 30 червня по 13 липня на березі Чорного моря відбувся двадцять третій збір скаутів "Чорне море-2019", в якому вкотре ГДО "Ольбери" представила свої команди.

Вже багато років поспіль в складі учасників нашої команди "Ольбери" є не тільки члени організації, але й представники спортивних секцій: баскетболу та легкої атлетики. Загальна чисельність табору становила близько 150 учасників. Як і щороку, програма табору була складена за мотивами певної книги. Цього року темою табору слугували події, які описані в книзі Артура Конан-Дойля "Загублений світ". Більшість ігор та змагань були пов'язані з цією темою, але були й такі, які вимагали інших знань.

Кожен день був насичений різними заходами: ігри, змагання, квести, ватри і т.д. Незважаючи на наповнений графік ми мали вільний час на те, щоб позасмагати та покупатись в морі. В дружній атмосфері два тижні промайнули непомітно і залишили за собою безліч теплих спогадів.

Ми хочемо висловити подяку нашим керівникам Журавльовій Марині Володимирівні та Бабіку Андрію Миколайовичу, а також відділу у справах сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради за надане спорядження та фінансову підтримку. Окрема подяка організаторам, за їхню роботу та всім учасникам табору за гарно проведений час.

 

Учасниця табору Петрова Катерина