• Головна
  • Новини
  • Відпочинок в наметовому таборі подарував безліч приємних вражень

Відпочинок в наметовому таборі подарував безліч приємних вражень

На смарагдових хвилях Білого озера, під чаруючі мелодії фестивалю непомітно пролетіли два дні відпочинку для 40 членів асоціації захисту прав інвалідів з дитинства «Надія» в наметовому таборі. Такий відпочинок, дякуючи міській владі, вже став традиційним для дітей та молоді з інвалідністю і членів їх сімей.

Купання, сонячні ванни, лісове повітря, запах димку від вечірнього вогнища, смачнючі страви, приготовлені власноруч і багато-багато сміху, веселощів, пісень. Всі ці складові не тільки відволікли від щоденних проблем, а й дали можливість покращити емоційний, психологічний, фізичний стан всіх учасників табору.

І хоч для деяких осіб з інвалідністю умови були складними, проте ніхто не пошкодував, що ці два дні провів разом з друзям в чудовому лісі на березі озера. Адже важливі не стільки умови, скільки розуміння, дружня підтримка і спільна мета – дарувати щастя тим, кого любиш, своїм дітям. А батьки асоціації «Надія» це вміють робити, як ніхто!

Слова великої вдячності ми шлемо тим, хто нас розуміє і підтримує, хто долучився до цього відпочинку: відділу у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради та ГДО «Ольбери».

Даруймо один одному свою увагу, тепло та розуміння і світ зміниться на краще!

 

Асоціація захисту прав інвалідів з дитинства «Надія»