Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

13 cерпня, під час чергового засідання виконавчого комітету, яке відбулося під головуванням міського голови Сергія Анощенка, було розглянуто та прийнято рішення з 14 питань.

Першими члени виконавчого комітету розглянули питання «Про готовність закладів освіти міста до нового 2019/2020 навчального року» та «Про затвердження мережі закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти територіальної громади Вараської міської ради на 2019/2020 навчальний рік».

Заслухавши та обговоривши інформацію начальника фінансового управління В.Тацюк про звіт щодо виконання бюджету міста Вараш за перше півріччя 2019 року, виконавчий комітет вирішив погодити:

Виконання по загальному фонду:

- по доходах в сумі 309 805,6 тис. грн;

- по видатках в сумі 265 032,9 тис. грн.

Виконання по спеціальному фонду:

- по доходах в сумі 8 801,5 тис. грн;

- по видатках в сумі 10 473,3 тис. грн, по поверненню коштів, наданих для кредитування громадянам на будівництво (реконструкцію) та придбання житла у сумі «–» 22,5 тис. грн.

Також було заслухано та взято до відома інформацію начальника управління містобудування, архітектури та капітального будівництва виконавчого комітету Вараської міської ради Бедика С.М. про здійснення Управлінням делегованих повноважень органів виконавчої влади у галузі будівництва, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Своїм наступним рішенням члени виконавчого комітету внесли зміни до рішення виконавчого комітету від 28.05.2019 № 118 «Про погодження інвестиційної програми у сфері теплопостачання (крім діяльності з виробництва теплової енергії) для ВП «Рівненська АЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом» на 2019 рік».

Далі було розглянуто та прийнято низку рішень з питань, які стосуються реєстрації права комунальної власності на громадські будівлі та нежитлові приміщення, квартирного обліку та покращення житлових умов громадян (надання жилого приміщення).

Останніми члени виконкому розглянули та прийняли рішення з трьох питань, що стосуються соціально-правового захисту прав дітей. Серед них – рішення про створення Комісії з питань забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа.