«Літо-баскет 2019»

Ось і підійшли до завершення тренувально-оздоровчі збори вихованок відділення баскетболу дитячо-юнацької спортивної школи Вараської міської ради, які проводились на узбережжі Азовського моря, в місті Бердянськ.

З 21 по 28 серпня юні гравчині покращували свої фізичні якості під керівництвом тренерів-викладачів Бабіка Андрія Миколайовича та Суса Віктора Валентиновича. Діти змістовно і корисно проводили свій час, а також прийняли участь у Всеукраїнському турнірі з баскетболу серед дівчат 2006-2007 та 2008-2009 років народження.

Турнір було організовано дитячо-юнацькою спортивною школою відділу освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради. Учасниками змагань були команди Запорізької, Луганської, Рівненської областей та м. Київ. У старшій групі, наші дівчата, нажаль, поступились командам з Рубіжного, Києва та Бердянська і в підсумку посіли четверте місце. А от в категорії 2008-2009 рр.н. наша команда виявилась найкращою і в напруженій боротьбі з киянками зуміла посісти перше місце змагань.

Від імені дітей та тренерів дякуємо відділу у справах сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради за фінансову підтримку, дякуємо батькам за допомогу, дякуємо місту Бердянськ за гостинність та теплу погоду.

                                                                                                    Тренер Віктор Сус