Яскраве свято спорту у Вараші

14 вересня 2019 року у Вараші усією громадою відзначили 46-й День народження міста. Різноманітні спортивні заходи, приурочені до Дня фізкультури та спорту і Дня міста, відбувалися впродовж усього дня на майдані Незалежності.

О 8 годині ранку розпочався відкритий міський пробіг, участь у якому взяло понад 100 спортсменів Вараша.

Змагання проходили у два етапи: наймолодші спортсмени (віком від 12 до 17 років) долали дистанцію в 1,5 кілометри за маршрутом: «Майдан Незалежності – Автостанція – Майдан Незалежності», а старші спортсмени, віком від 18 років, долали дистанцію в 8 кілометрів за маршрутом: «Майдан Незалежності – Проспект Шевченка – вул.Енергетиків – вул. Паркова – вул. Набережна – вул. Соборна – вул. Рівненська – Проспект Шевченка – Майдан Незалежності».

Вітаємо спортсменів, які вибороли перемогу на дистанції 1, 5 км:

Дівчата:

- І місце – Анастасія Татусь.

- ІІ місце – Олександра Скріпко.

- ІІІ місце – Софія Максимчук.

Хлопці:

- І місце – Ілля Фокін.

- ІІ місце – Дмитро Марків.

- ІІІ місце – Олег Яцко.

Перемогу на дистанції 8 км здобули:

Дівчата:

- І місце – Юлія Руднік-Гринків.

- ІІ місце – Олена Гуцало.

- ІІІ місце – Юлія Чурилович.

Хлопці:

- І місце – Віталій Жданюк.

- ІІ місце – Віталій Димид.

- ІІІ місце – Андрій Килюх.

Окрім того, медалі за участь у міському пробігу отримали також наймолодший та найстарший учасники змагань: 7-річний Давид Красовський та 51-річний Юрій Долганов. Також медаллю нагородили Андрія Килюха, учасника пробігу, який святкував цього дня свій 32-й День народження.

Генеральним спонсором відкритого міського пробігу виступив салон-магазин «МЕБЕЛІТА», який забезпечив учасників грошовими винагородами.

Формат традиційних змагань з баскетболу 3х3 цьогоріч трохи змінився, адже у турнірі взяли участь ще й батьки вихованців ДЮСШ Вараської міської ради. Окрім категорій юнаки та дівчата, участь приймали і команди в яких грали мама, тато та діти. А ще, дівчата старшої вікової групи зіграли матч проти своїх матусь.

Загалом змагання пройшли цікаво та весело. Батьки проявили свої спортивні навички та з користю провели час зі своїми дітьми.

Перше місце виборола сім'я Петруків, другими стали сім'я Печончиків, а третє місце посіла сім'я Іпатових.

У категорії "чоловіки" перемогу святкувала команда "Old school", другими стали "Bad boys", а третє місце у команди "Черкаси".

У дівчат старшої вікової групи місця розподілились наступним чином:

- 1 місце - "Вараш-heat";

- 2 місце - "Вараш-golden state";

- 3 місце - "Вараш-bulls".

Серед молодших гравчинь - 1 місце у команди "Панда", 2 місце - "Cherry", 3 місце - "Бобренята".

Дякуємо всім учасникам змагань за активну участь!

Щира подяка магазину «Єва» та фірмі «Імбекс» за надані призи та подарунки!


Яскравим та незабутнім святом для вараських дітлахів став День фізкультури та спорту завдяки конкурсу «Раллі на тарантасах», який вже третій рік поспіль для найменших мешканців Вараша організовує відділ у справах сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради.

Щаслива малеча, підбадьорювана батьками, завзято змагалася у перегонах на самокатах, велобігах та мотоциклах-толокарах.

Усі маленькі спортсмени отримали медалі та грамоти від Національного олімпійського комітету Рівненської області й відділу у справах сім'ї, молоді та спорту.

Щира подяка за надані подарунки спонсорам свята: ФОП Валерію Дякову, фірмі «Імбекс» та магазину «Єва».

Вітаємо маленьких чемпіонів та їхніх батьків!

До Дня міста та Дня фізичної культури та спорту України кращі спортсмени Вараша за високі спортивні досягнення були відзначені грамотами, подяками та грошовими винагородами від міського голови Сергія Анощенка та Вараської міської ради.

Щиро вітаємо усіх переможців і учасників та бажаємо нових спортивних здобутків!