Будуємо майбутнє разом!

«Діти повинні жити у світі краси, фантазії та творчості» - неодноразово повторював Василь Сухомлинський. Керівники гуртків підліткових клубів за місцем проживання Вараського міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді дослухаються до слів відомого педагога і виховують своїх вихованців саме за таким принципом.

29 жовтня 2019 року, теплого осіннього дня, дівчата та хлопці підліткового клубу «Бригантина» взяли участь у акції «Зроби своє місто кращим».

Директор Парку культури та відпочинку відділу культури та туризму ВКВМР Валентина Карпенко привітно зустріла дітей у парковій зоні. Керівник гуртка Любов Тихонова зі своїми вихованцями підготували різноманітні вироби з підручних матеріалів. Діти подарували свої витвори для оздоблення та декорації зони відпочинку у парку та допомогли їх встановити.

Гуртківцям сподобалось працювати на благо міста, і вони пообіцяли, що ще неодноразово будуть допомагати у його розвитку. Після спільної роботи вихованців пригостили чаєм та солодощами.

Сподіваємось, що такий невеличкий, на перший погляд, внесок у розвиток парку буде прикладом та подальшим поштовхом для інших навчальних та позашкільних закладів.

МЦ ССС ДМ