• Головна
  • Новини
  • У Вараші стартували дводенні Всеукраїнські навчально-методичні збори

У Вараші стартували дводенні Всеукраїнські навчально-методичні збори

З метою підвищення готовності органів управління та підрозділів ДСНС України до виконання завдань за призначенням впродовж 10-11 грудня у місті Вараш проходять навчально-методичні збори з питань реагування на надзвичайні ситуації.

Участь у навчаннях беруть керівники територіальних органів та аварійно-рятувальних формувань центрального підпорядкування ДСНС з усієї України. На відкритті зборів були присутні також міський голова Вараша Сергій Анощенко та т.в.о. генерального директора Рівненської АЕС Сергій Куроєдов.

Основна мета навчально-методичних зборів: поглиблення теоретичних знань з питань організації реагування у разі виникнення надзвичайних ситуацій і пожеж на атомних електростанціях, відпрацювання Плану розгортання підрозділів ДСНС на звільненій території окремих районів Донецької та Луганської областей, ознайомлення з особливостями інформування ДСНС та організації реагування на надзвичайні ситуації у зимовий період, підбиття підсумків організації реагування на надзвичайні ситуації та пожежі у 2019 році та постановка основних завдань на 2020 рік, аналіз роботи чергових змін оперативно-координаційних центрів територіальних органів ДСНС і оперативно- чергових служб аварійно-рятувальних формувань центрального підпорядкування ДСНС впродовж 2019 року, обговорення проблемних питань щодо реагування на надзвичайні ситуації та організація роботи оперативно-координаційних центрів територіальних органів ДСНС і оперативно-чергових служб аварійно-рятувальних формувань центрального підпорядкування ДСНС.