• Головна
  • Новини
  • День святого Миколая - невід’ємна частина української культури

День святого Миколая - невід’ємна частина української культури

День святого Миколая Чудотворця є невід’ємною частиною української культури та історії, знати яку не лише важливо, а й цікаво, адже Святий Миколай був і залишається символом добра, милосердя та любові. А ще – яскравим свідченням того, що дива є, особливо для тих, хто в них вірить.

Завдання дорослих стати помічниками Святого Миколая, зробити усе можливе для того, аби кожна дитина у цей день повірила в диво та отримала омріяні подарунки, подарувати тепло й увагу тим діткам, які найбільше потребують підтримки й турботи.

19 грудня Вараський міський центр соціальних служб для сім’ї дітей та молоді влаштував зустріч зі Святим Миколаєм дітям-переселенцям, дітям із сімей загиблих в АТО та під час виконання службових обов’язків, а також дітям із багатодітних та малозабезпечених сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах.

Програма свята, організованого працівниками Палацу культури ВП РАЕС, стала цікавим і веселим дозвіллям для дітей. І, звичайно, усі отримали подарунки від Святого Миколая, які були підготовлені Вараським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Рівненським обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.