Новорічний флешмоб для гуртківців підліткових клубів

Кожна пора року особлива по-своєму, але найбільше діти чекають прихід зими, бо, напевно, в ній зібрані усі улюблені дитячі свята. Одне з цих свят не оминуло і наші підліткові клуби за місцем проживання ВМЦСССДМ.

21 грудня у приміщенні підліткового клубу "Жар-птиця" відбувся новорічний ранок для вихованців початкової ланки клубу "Обрій". Свято відкривали троє «журналістів»: Уляна Франюк, Аліна та Віра Федорук. Вони розповіли гуртківцям новини, які відбулися у підліткових клубах та допомогли в організації конкурсів.

Вихованці театрального гуртка Богдан Петровець, Вероніка Квач, Ольга Некритюк та Анастасія Пилипчук підготували і розіграли новорічну казку-п’єсу "Коза-дереза з погляду сучасності". Новорічні декорації та прикраси в залі виготовили керівник гуртка Наталія Радчук та її гуртківці.

На святі діти не лише розважались, але й декламували вірші та виконували пісні. Свої музичні здібності показали вихованки сольного гуртка Катерина Крук, яка заспівала пісню «Зима», Дарина Осійчук і Наталія Федінчик, які виконали пісню «Миколай».

Новорічний флешмоб для гуртківців підготували Ольга Вейна, Уляна Франюк, Віра і Аліна Федорук. В кінці новорічного свята для дітей були підготовлені конкурси. Найбільше сподобалась новорічна лотерея, у якій брали участь із задоволенням усі вихованці. Під кожним номером у лотереї на дітей чекав невеличкий подарунок.

А також цього ж дня ближче до вечора відбулася новорічна програма для старших вихованців підліткових клубів "Козак" та "Жар-птиця". Спочатку гуртківців привітали з прийдешніми новорічними святами, побажали активних канікул і розважали конкурсами, а в кінці свята відбувалася новорічна дискотека.

24 грудня святкування новорічних ранків завершилося. Цього дня відбулося ще два новорічних заходи для підліткових клубів "Жар-птиця" та "Бригантина".

Вихованці весело і активно провели час, отримали масу позитивних емоцій від свята, одержали солодощі.

 

Педагог-організатор ВМЦСССДМ Катерина Вознюк