• Головна
  • Новини
  • Засідання координаційної ради з питань безпеки дорожнього руху

Засідання координаційної ради з питань безпеки дорожнього руху

26 грудня 2019 року під головуванням заступника міського голови Ніни Зубрецької відбулося засідання координаційної ради з питань безпеки дорожнього руху.

На засіданні були присутні: представники транспортного цеху ВП «РАЕС» ДП НАЕК «Енергоатом», комунальних підприємств міста, управління освіти ВК ВМР, управління містобудування, архітектури та капітального будівництва ВК ВМР та відповідальні працівники виконавчого комітету Вараської міської ради.

Заступник начальника Вараського ВП ГУНП в Рівненській області Андрій Майданюк повідомив, що обстановка з аварійністю на автодорогах міста має тенденцію до покращення, однак залишається складною. З початку року на вулично-дорожній мережі міста зареєстровано 56 дорожньо-транспортних пригод, що на 16% менше ніж за аналогічний період минулого року. Також було повідомлено про стан попередження дорожньо-транспортних пригод, причини їх виникнення та виконання заходів щодо профілактики аварійності, порушень дорожнього руху серед водіїв транспортних засобів.

Начальник управління містобудування, архітектури та капітального будівництва ВК ВМР Сергій Бедик доповів про стан розробки та затвердження Схеми дорожнього руху Вараської міської територіальної громади.

Актуальними є питання організації ефективної та цілеспрямованої роботи щодо покращення облаштування пішохідних переходів, встановлення дорожніх знаків, забезпечення належного освітлення та своєчасного проведення ремонтних робіт дорожнього покриття.

Члени координаційної ради розглянули питання проблемних ділянок доріг міста та висловили свої пропозиції. З розглянутих питань координаційною радою були надані відповідні протокольні доручення.