Рятувальники Вараша підбили підсумки роботи за 2019 рік

16 січня 2020 року в 12-й державній пожежно-рятувальній частині 6-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Рівненській області підбили підсумки роботи за 2019 рік та визначили пріоритетні завдання на 2020 рік.

Нарада відбулась за участі заступника начальника Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації полковника служби цивільного захисту Ігоря Михальчука, начальника міського сектору ГУ ДСНС України в Рівненській області Руслана Мазурця та рятувальників Вараша.

Також на заході були присутні міський голова Сергій Анощенко, керуючий справами справами виконавчого комітету Борис Бірук та працівники відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконавчого комітету Вараської міської ради.

Після докладного аналізу проведеної роботи, обговорення поточних проблем та нагальних питань Ігор Михальчук подякував усім присутнім  і побажав миру та спокою у кожній родині та в Україні.

В свою чергу, міський голова Сергій Анощенко подякував рятувальникам за професійну роботу і побажав міцного здоров’я, миру та злагоди у родинах.

За вагомий внесок у вирішення завдань, покладених на ДСНС України та високопрофесійне виконання службових обов’язків, Сергій Анощенко відзначив грамотами та грошовими винагородами працівників Вараського міського сектору ГУ ДСНС України в Рівненській області: Михайла Москалика, Сергія Яйченю, Юрія Ярошика, Олександра Жируна та Ігоря Шевчука.

Заступник начальник Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації полковника служби цивільного захисту Ігор Михальчук подякував міській владі Вараша за плідну співпрацю та вручив грамоти і пам’ятні подарунки начальнику відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Ірині Мізюк та головному спеціалісту цього ж відділу Віті Гавришкевич.