• Головна
  • Новини
  • Міська рада надала згоду на реорганізацію ДЗ «СМСЧ №3 МОЗ України»

Міська рада надала згоду на реорганізацію ДЗ «СМСЧ №3 МОЗ України»

23 січня 2020 року відбулася 39 позачергова сесія Вараської міської ради. Основним питанням порядку денного був проєкт рішення, що стосувався надання згоди на безоплатне прийняття майнового комплексу ДЗ «СМСЧ №3 МОЗ України» у комунальну власність Вараської міської об’єднаної територіальної громади.

  

Після заслуховування інформації Юрія Осіпчука, начальника Управління охорони здоров’я Рівненської обласної державної адміністрації, ретельного обговорення та узгодження усіх спірних питань, рішення «Про надання згоди на безоплатне прийняття цілісного майнового комплексу Державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина №3 МОЗ України» у комунальну власність Вараської міської об’єднаної територіальної громади в особі Вараської міської ради» було прийнято депутатами одноголосно.

Відповідно до даного рішення, Вараська міська рада надала згоду на прийняття у комунальну власність майна ДЗ «СМСЧ №3 МОЗ України» та реорганізацію закладу шляхом перетворення на комунальне некомерційне підприємство.

Окремим пунктом у рішенні прописано, що керівника комунального некомерційного підприємства призначатимуть на конкурсній основі.