• Головна
  • Новини
  • Орієнтація на службу за контрактом у лавах Збройних Сил України

Орієнтація на службу за контрактом у лавах Збройних Сил України

28 січня 2020 року у Вараській міській філії Рівненського обласного центру зайнятості було проведено інформаційний семінар з орієнтації на службу в ЗСУ.

Захід пройшов за участі Івана Грищенка, старшого прапорщика Вараського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки й Валерія Мовчуна, старшого солдата сухопутної 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Також у семінарі взяли участь 13 осіб з числа безробітних. 

Розпочала захід заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Юлія Головченко, яка розповіла про стан ринку праці міста та регіону, ознайомила з послугами, які надає служба зайнятості.

«Служба за контрактом є гарною альтернативою зайнятості безробітних», - зазначив Іван Грищенко. Зокрема, він поінформував учасників заходу щодо умов проходження військової служби та укладання контракту, розповів про державні гарантії військовослужбовцям, грошове, речове та матеріальне забезпечення, ознайомив з вимогами до кандидатів.

Слухачі мали змогу отримати фахові відповіді на запитання та з’ясувати для себе чи підходить їм така праця, а також взяти участь в анкетуванні.

                                                                                                                       Заступник начальника

                                                                                      відділу активної підтримки безробітних

                                                                                                                                    Ю.Головченко