Відбулося засідання виконавчого комітету

30 січня 2020 року, міський голова Сергій Анощенко провів чергове засідання виконавчого комітету, під час якого було розглянуто 19 питань порядку денного.

Зокрема, рішеннями виконавчого комітету затверджено план комплектування навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області слухачами з функціонального навчання у сфері цивільного захисту на 2020 рік, а також Правила приймання стічних вод до системи централізованого водовідведення міста Вараш.

У зв’язку із кадровими змінами, рішеннями виконавчого комітету внесено зміни до складу спеціальної комісії для вжиття заходів щодо запобігання різкому зростанню безробіття під час масового вивільнення працівників та до складу постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян.

Враховуючи пропозиції громадської комісії з житлових питань виконавчого комітету міської ради, на підставі Житлового кодексу та Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, виконавчим комітетом прийняті рішення: про надання жилого приміщення; про внесення змін до облікових справ громадян, які потребують поліпшення житлових умов; про включення до списку осіб, які користуються правом першочергового одержання жилих приміщень; про прийняття на квартирний облік.

Також, під час засідання виконавчого комітету, розглянуто низку питань соціально-правового захисту прав дітей та інтересів неповнолітніх мешканців громади.