У ЗОШ №3 відремонтовано спортивний зал

Саме в дитячі та підліткові роки закладається здоров’я на все життя, тому так важливо приділяти максимум уваги фізичному розвитку школярів. Для цього викладання фізкультури в школах необхідно виводити на новий рівень, який буде відповідати потребам сьогоднішнього часу.

Майже усі спортивні зали наших шкіл є зношеними та потребують оновлення. Гарним початком став ремонт спортзалу у ЗОШ №3, який став можливим завдяки ініціативі управління освіти та підтримці від міської влади.

В 2019 році Міністерство освіти і науки України оголосило конкурс щодо фінансування капітальних ремонтів спортивних залів. Управління освіти підготувало для участі у конкурсі пакет документів щодо ремонту двох проєктів – спортивних залів шкіл №4 та №3. В результаті, отримали приємний результат - кошти на ремонт спортзалу у ЗОШ №3.

Ремонт відбувався на засадах співфінансування: 70% від вартості (1 049 000 грн.) було направлено з державного бюджету та ще 30% (450 000 грн.) було виділено з бюджету міста.

Приємно, що відтепер діти займатимуться спортом в значно комфортніших умовах. Нехай спортивні заняття та змагання, які тут відбуватимуться, будуть насиченими та цікавими, а уроки з фізичної культури проходять з радістю.

На черзі - ремонти спортивних залів й в усіх інших школах громади.