У Вараші відремонтують дорогу по вулиці Парковій

Вже незабаром у Вараші розпочнеться капітальний ремонт дороги по вулиці Парковій, адже цю ділянку включено до Переліку об’єктів, що фінансуватимуться у 2020 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг.

Цю ділянку дороги відремонтують повністю за кошти державного бюджету, адже її включено до Переліку об’єктів, які фінансуватимуться у 2020 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг. Окрім капітального ремонту асфальтобетонного покриття, на цій ділянці дороги також встановлять додаткові опори освітлення, замінять існуючі світильники на світлодіодні, облаштують тротуари, смугу для велоруху, сучасні пішохідні переходи та зручні зупинки громадського транспорту.

«Ремонт доріг – дуже важливий фактор соціально-економічного розвитку громади. Тож дякую голові Рівненської обласної держадміністрації Віталію Ковалю та голові обласної ради Олександру Данильчуку за підтримку, розуміння та плідну співпрацю», - зазначив міський голова Сергій Анощенко.