Мережа «АТБ» реалізовує програму адресної допомоги

Допомогу у вигляді 137 продуктових пакетів отримали сьогодні найбільш вразливі верстви населення Вараша - одинокі та пенсіонери старші 80-ти років, які перебувають на обліку в територіальному центрі соціального обслуговування. Таку ініціативу запровадила Національна мережа продуктових магазинів «АТБ» спільно з Міністерством соціальної політики України.

Адресну допомогу направляють одиноким, пенсіонерам, віком понад 80 років, та особам з інвалідністю, які потребують догляду - підопічним територіальних центрів соціального обслуговування населення у громадах. Саме соціальні працівники територіального центру Вараша забезпечують логістику пакунків допомоги безпосередньо до людей. 

«В умовах глобальної економічної кризи та поширення коронавірусної інфекції надзвичайно важливим є те, що влада та бізнес об’єднують свої зусилля в підтримці вразливих категорій населення», - зазначають у Міністерстві соціальної політики і закликають соціально відповідальний бізнес приєднуватися до допомоги людям, які за нинішніх обставин найбільше її потребують.