З понеділка у Вараші відновлюють роботу дитячі садки

З понеділка, 3 серпня, поступово відновлюватимуть роботу заклади дошкільної освіти Вараської громади. Спершу до садків підуть дітки старшого дошкільного віку, потім - середнього і молодшого дошкільного віку.

Сьогодні, 30 липня 2020 року, в закладах працювала комісія з моніторингу готовності закладів дошкільної освіти до роботи в умовах карантину. Варто відмітити, що всі дошкільні заклади забезпечені необхідними для роботи засобами, зроблено аналіз води та піску, працівники пройшли інструктажі, напрацювали методику роботи та з нетерпінням чекають своїх вихованців.

"Щиро дякую усім працівникам садочків, які доклали значних зусиль, щоб з понеділка зустріти своїх вихованців у доглянутих, затишних та безпечних для перебування кімнатах та приміщеннях, - зазначив міський голова Сергій АНОЩЕНКО. - Діти – наше майбутнє, продовження не тільки нас самих, нашого роду, а й нашої України. І приємно відзначити, що начальник управління освіти Олена Корень та керівники навчальних закладів щиро вболівають за свої колективи і вихованців, та використовують кошти міського бюджету на те, аби зробити другі домівки дошкільнят Вараської громади красивими, сучасними та затишними".