Завершила роботу комісія з передачі майна ДЗ «СМСЧ №3»

Сьогодні, 10 серпня 2020 року, завершила свою роботу комісія з питань передачі цілісного майнового комплексу державного закладу «СМСЧ №3 МОЗ України» з державної у комунальну власність Вараської громади.

 

Перевірку наявності та стану майна члени комісії закінчили ще минулого тижня, однак, під час попереднього засідання комісії, яке відбулося 8 серпня, було виявлено ряд недоліків. Зокрема, комісія не підтримала намір керівництва ДЗ «СМСЧ №3» передати громаді майно, яке підлягає списанню.

Також у присутніх виникло чимало зауважень та запитань до керівника лікарні Олександра Коцюбинського щодо занедбаного стану значної частини майна, яке передається. На жаль, замість відповіді чи пояснення керівник державного закладу просто залишив залу засідань.

На усунення недоліків та списання непридатного майна працівникам ДЗ «СМСЧ №3» було надано три дні. І вже сьогодні присутні члени комісії підписали акти прийому-передачі майна, яке передається у власність громади й тим самим завершили роботу комісії. До слова, керівник ДЗ «СМСЧ №3» на засідання більше так і не з’явився.

До кінця тижня міський голова Сергій Анощенко завезе акти прийому-передачі на підпис в МОЗ України, після чого їх затвердять на сесії міської ради, яка відбудеться у п’ятницю, 14 серпня.

Наступними кроками буде прийняття рішення про внесення змін до Статуту державного підприємства, реорганізація його в некомерційне комунальне підприємство та призначення тимчасового виконувача обов’язків керівника комунального закладу «Вараська лікарня».