• Головна
  • Новини
  • Акти приймання-передачі майна лікарні підписали в МОЗ України

Акти приймання-передачі майна лікарні підписали в МОЗ України

10 серпня 2020 року завершила свою роботу комісія з питань передачі цілісного майнового комплексу державного закладу «СМСЧ №3 МОЗ України» з державної у комунальну власність Вараської громади. Того ж дня члени комісії підписали акти приймання-передачі майна, яке передається у власність громади.

Сьогодні, 12 серпня, ці документи вже підписали в МОЗ України, тож тепер залишається лише затвердити їх на сесії міської ради, яка відбудеться наступного тижня.

Наступні кроки - прийняття рішення про внесення змін до Статуту державного підприємства, реорганізація його в некомерційне комунальне підприємство та призначення тимчасового виконувача обов’язків керівника комунального закладу «Вараська лікарня».

«Проведення сесії було заплановано на п’ятницю, 14 серпня, однак, у проектах рішень щодо передачі лікарні у комунальну власність виявили ряд недоліків та неточностей. Тож, аби не втрачати час на ці виправлення під час сесії, було прийнято рішення доопрацювати проекти, і провести сесію на початку наступного тижня - орієнтовно, у вівторок», - зазначив міський голова Сергій Анощенко.