• Головна
  • Новини
  • Територія Вараської громади – в «жовтій» карантинній зоні

Територія Вараської громади – в «жовтій» карантинній зоні

13 серпня 2020 року Державна комісія з питань ТЕБ та НС на своєму засіданні, відповідно до показників динаміки зростання випадків інфікування COVID-19, внесла зміни до карти карантинних зон.

До червоного рівня епідеміологічної небезпеки через COVID-19 віднесли Дубно, Рівненський та Костопільський райони.

До помаранчевого рівня небезпеки увійшли місто Острог, Гощанський та Здолбунівський райони.

До жовтої зони потрапили: Рівне, Вараш, Березнівський, Володимирецький, Демидівський, Дубенський, Зарічненський, Корецький, Млинівський, Острозький, Радивилівський, Рокитнівський, Сарненський райони.

17 серпня 2020 року, в онлайн-режимі, відбулося чергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС міста Вараш, під час якого члени комісії внесли зміни до протоколу №31 від 11 серпня 2020 року та встановили на території Вараської громади «жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

«Жовта» зона передбачає всі обмеження «зеленої» зони (перебування у громадських будівлях в масках або респіраторах; проведення масових заходів: не більше 1 людини на 5 квадратних метрів; кінотеатри із заповненістю на 50%; перевезення пасажирів тільки в межах сидячих місць) та додаткові заборони:

- відвідування закладів соціального захисту;

- діяльність хостелів;

- робота розважальних закладів та закладів громадського харчування після 00:00 та до 7:00;

- проведення масових заходів в закладах громадського харчування у кількості більш як 20 осіб та більше однієї особи на 10 кв. м.

Обмеження діятимуть з 17 серпня впродовж наступних двох тижнів.

 


Протокол засідання комісії з питань ТЕБ та НС міста Вараш №32 від 16.08.2020 року: