Відпочили та оздоровились на Білому озері

Кожна людина літом прагне відпочити від суєти, подихати свіжим повітрям, оздоровитися. Сім’ї, що виховують осіб з інвалідністю, не вийняток.

Хоча пандемія короновірусу зруйнувала плани поїздки на море, Біле озеро ніхто не відміняв. 15 серпня веселою та дружною командою вирушили на дводенний відпочинок до поліської перлини.

Погода наче чула бажання дітей та молоді і дарувала тепло та сонечко. Два дні не пройшли, а пролетіли… Озеро зачарувало своєю красою і спокоєм. Всі не просто відпочивали, насолоджуючись останніми літніми днями, а й раділи спілкуванню, разом готували на багатті смачні походні страви, багато фотографувалися і купалися, купалися, купалися…

Чудово проведені дні залишать спогади надовго. Адже озеро – не тільки місце відпочинку, воно ще й загартовує ослаблений організм. Такі спільні проведені дні роблять дітей та молодь з інвалідністю веселими та бадьорими, а їхніх батьків – щасливими. Тож дякуємо нашій міській владі за фінансову підтримку нашої асоціації, за розуміння та організацію таких виїздів. Процвітання вам та здоров'я усім нам!

Асоціація захисту прав інвалідів з дитинства «Надія»