Новий навчальний рік стартує у звичному форматі

1 вересня 2020 року у закладах освіти Вараської міської територіальної громади стартує новий 2020/2021 навчальний рік.

Навчальний рік розпочнеться відповідно до особливостей епідеміологічної ситуації в та залежатиме від рівня епідеміологічної ситуації у нашому регіоні та нашій громаді, а саме:

1) «зелений», «жовтий» або «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки – відвідування закладів освіти дозволено в звичайному режимі з дотриманням протиепідемічних заходів;

2) «червоний» рівень епідемічної небезпеки – відвідування закладів освіти здобувачами освіти заборонено, освітній процес забезпечується з використанням технологій дистанційного навчання.

Територію Вараської громади (станом на 26 серпня) віднесено до «помаранчевої» карантинної зони, тож навчання у закладах освіти відбуватиметься у звичному режимі, з дотриманням усіх протиепідемічних карантинних вимог.

У зв’язку із складною епідемічною ситуацією, урочистих «лінійок» цьогоріч не буде, але у всіх навчальних закладах 1 вересня, у День знань, традиційно пройдуть «перші уроки». Про час та місце їх проведення усім учням та батькам буде повідомлено додатково.

Усі навчальні заклади громади готові до нового навчального року і чекають на своїх учнів та вихованців. Відповідну перевірку усіх шкіл та садочків провела спеціальна комісії, в роботі якої взяли участь міський голова Сергій Анощенко та начальник управління освіти Олена Корень.

«Очевидно, що в усіх наших навчальних закладах працюють люди, які безмежно люблять свою роботу та відповідально, творчо й креативно до неї ставляться. Тож дякую усім працівникам - ви проробили колосальну роботу, аби 1 вересня зустріти своїх вихованців в чистих, затишних та безпечних приміщеннях, - зазначив міський голова Сергій Анощенко. - Нових вам звершень в новому навчальному році, а ми завжди підтримаємо усі ваші починання!».

Вітаємо усіх учнів та вихованців, педагогів та працівників закладів освіти, батьків та усіх мешканців громади з початком нового 2020/2021 навчального року!

Бажаємо усім гарного старту, успіхів та доброго здоров’я!