Серпнева педагогічна конференція на новий лад

20 серпня 2020 року освітяни територіальної громади та гості заходу, а саме: міський голова Сергій Анощенко, заступник міського голови Анатолій Кречик, голова міської батьківської ради Юрій Рабий та директори закладів освіти Володимирецького району, які вже зовсім скоро стануть нашою командою, взяли активну участь в (не) конференції «Від старту – до успіху»: рік математичної освіти у Вараській територіальній громаді».

Даний захід був проведений на території закладу загальної середньої освіти села Заболоття, - інформують на сайті управління освіти.

Яскравим початком освітянського свято став прихід математичних героїв, якими були працівники БДЮТу, що весело та драйвово розпочали захід.

Насиченою та дуже корисною виявилась частина, що передбачала роботу хабів. Всі присутні мали змогу чудово та з користю провести час у шести хабах-просторах: «Ромб», «Прямокутник», «П’ятикутник», «Квадрат», «Трикутник», «Круг» за напрямами роботи, які презентували заклади загальної середньої освіти (комунальна установа «Методичний кабінет закладів освіти»), заклади дошкільної освіти (ЗДО № 1), заклади позашкільної освіти (БДЮТ, ДЮСШ) та Вараський інклюзивно-ресурсний центр.

Неймовірна атмосфера заходу настільки була позитивною, дружньою та командною, що всі присутні весело, вдало та з користю провели час. Мали змогу поспілкуватись, обмінятись своїми думками та враженнями у математичній кав’ярні « У Піфагора» за філіжанкою кави.

На завершення яскравим акордом заходу стала руханка, яку провели керівник зразкового художнього хореографічного ансамблю «Пірует» О.Махоріна зі своїми вихованцями БДЮТу.

З початком 2020-2021 навчального року!