Світязький відпочинок асоціації «Надія»

Щоб відчути всі принади літа і збагнути всю його красу, необхідно виїхати з міста. Як не намагався коронавірус зруйнувати плани, асоціація «Надія», за фінансової підтримки міської влади, змогла організувати відпочинок для дітей, молоді з інвалідністю та членів їх сімей на Шацьких озерах.

Цей куточок України – найкраще місце для спокійного і тихого відпочинку. Це, практично те ж, що й відпочинок на морі. Та кращий він тим, що тут значно чистіше, спокійніше, та і природа довкола повна цілющих лісових трав та ягід, що достигають під променями лагідного сонця. Сонця, яке ніколи не буває спекотним, бо охолоджується у вічному затінку лісових крон та озерних очеретів. Шацькі озера прекрасні і дивовижні.

І ми змогли повною мірою відчути їхній затишок. Вони подарували нам найкомфортніші, найприємніші літні дні, причарувавши розкішними пісчаними пляжами, запашним повітрям, насиченим ароматами соснової живиці. Прозора, наче жива, вода, дарувала ні з чим незрівнянні, надзвичайні відчуття. Віриться, що така душевна гармонія, сприятливо вплине на нервову систему.

Додому ми поверталися справді відпочившими, умиротвореними, спокійними і ЩАСЛИВИМИ!

Асоціація «Надія» висловлює щиру подяку всім, хто допоміг, в цей непростий час, здійснити мрію і отримати незабутні враження: міській владі, відділу у справах сім’ї, молоді та спорту, депутатам.