• Головна
  • Новини
  • Чергова перевірка об’єктів торгівлі продовольчими і непродовольчими товарами.

Чергова перевірка об’єктів торгівлі продовольчими і непродовольчими товарами.

На виконання протокольного доручення №25 від 16 червня 2020 року комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в місті Вараш, відділ муніципальної поліції виконавчого комітету Вараської міської ради інформує.

З метою запобігання поширення на території Вараської міської ОТГ гострої респіраторної хвороби COVID-19, відділом муніципальної поліції виконавчого комітету Вараської міської ради спільно з працівниками Вараського відділу поліції ГУ НП в Рівненській області, Володимирецького регіонального управління Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області, 29 серпня та 04 вересня 2020 року було проведено перевірку щодо виконання постанов Головного державного санітарного лікаря України із організації протиепідемічних заходів при здійсненні відповідних видів діяльності в супермаркетах, магазинах, ринках, закладах громадського харчування.

Комісією було перевірено МПП «Ринок», ринок «Надія», ринок «Північний, 1», а також об’єкти торгівлі продовольчими і непродовольчими товарами.

Особлива увага приділяється дотриманню режиму носіння масок, соціальної дистанції та здійснення визначених заходів дезінфекції та температурного скринінгу.

Спеціальна комісія звертається до підприємців, працівників та відвідувачів усіх сфер послуг неухильно та чітко дотримуватися постанов Головного державного санітарного лікаря України, задля зменшення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території Вараської міської ОТГ.

29 серпня 2020 року:

1. МПП «Ринок», вулиця Енергетиків, 3.

2. Ринок «Надія», вулиця Енергетиків, 5.

3. Ринок « Північний, 1.

04 вересня 2020 року:

1. Магазин «Овочі» Вараш, 3А.

2. Магазин « Ніна» Вараш, 3А.

3. Магазин « Мобіжжук» Вараш, 11/1А.

4. Кафе « У Зосі» Вараш, 11А.

5. Магазин «Канцтовари» Вараш, 11 /1 Б.

6. Магазин « Канцтовари « Вараш, 11/1В.

7. Магазин « Простор» Вараш 11/1.

8. Кафе «Ласунчик» Вараш, 11.

9. Магазин « Чарівниця» Вараш, 11.

10. Магазин « Моя техніка» Вараш 11/4.

11. Магазин «Вишенька» вул. Л. Українки р-н зупинки « Грибки».

12. Магазин « Мяско» вул. Л. Українки.

13. Магазин «Смак» вул. Л. Українки.

14. Магазин «Люкс» вул. Л. Українки.

15. Магазин «Грибочок» вул. Л. Українки.

16. Кафетерій « Театральний» майдан Незалежності, 3.