День міста у Вараші святкуватимуть онлайн

Вараш - унікальне та своєрідне місто. Це одне з наймолодших та найкомпактніших міст України, місто-супутник РАЕС, місто енергетиків та будівельників, місто молодих, усміхнених мам та їхніх галасливих і жвавих дітей.

Щороку, в другу суботу вересня, наше молоде та квітуче місто відзначає День народження. Цьогоріч свято припадає на 12 вересня, тож саме цього дня відзначатимемо 47-му річницю від дня заснування нашого рідного міста.

На жаль, через карантин вперше відзначатимемо День міста без масових заходів, святкових концертів та інших гулянь у центрі, тож замінити традиційні забави спробують цікавими заходами та конкурсами, які пройдуть у режимі онлайн.

Онлайн-фестиваль «Моє місто - найкраще»

З нагоди Дня міста, центр дозвілля відділу культури та туризму організовує онлайн-фестиваль «Моє місто - найкраще». Конкурс буде проходити з 7 по 13 вересня 2020 року, та складатиметься з п’яти частин: конкурсу малюнків на тему: «Я люблю своє місто»; конкурсу фотографій «Краєвиди мого міста»; конкурсу відеороликів «Моє місто – найкраще в світі»; конкурсу на кращу власну поезію до Дня міста; конкурсу-вікторини «Знайоме і незнайоме місто Вараш». 

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО УМОВИ

Дні Сталої енергії

Вже традиційно, в рамках відзначення Дня міста, відділ економіки виконавчого комітету організовує Дні Сталої Енергії Вараської громади.

Програма заходів включатиме екоуроки; години спілкування та інформаційні години щодо раціонального і ощадливого використання енергоресурсів в закладах шкільної та позашкільної освіти; онлайн-конкурси фото; онлайн-виставки на тему «друге життя побутових відходів». Крім того, проводитимуться перегляди відеороликів та фільмів з метою поширення ідеї сталого енергетичного розвитку.

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ПРОГРАМУ ЗАХОДІВ

 

Онлайн-естафета привітань до Дня міста

Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету запрошує усіх бажаючих взяти участь у онлайн-естафеті привітань до Дня міста. Немає жодних вимог чи обмежень формату привітання, воно може бути будь-яким - у вигляді пісні, прози, малюнку чи танцю тощо.

Роботи прийматимуться на електронну адресу: yanm@i.ua з 4 по 10 вересня 2020 року (включно).

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО УМОВИ

 

Спортивний онлайн-конкурс «Дивись, як я вмію!»

З нагоди відзначення Дня міста та Дня фізичної культури і спорту, відділ у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету запрошує усіх бажаючих мешканців Вараської громади з 4 по 10 вересня 2020 року взяти участь у спортивному онлайн-конкурсі «Дивись, як я вмію!».

Участь у конкурсі передбачає виконання однією особою або кількома людьми будь-якої спортивної вправи (можливе використання спортивного інвентарю) та довільної рухової активності з обов’язковим використанням велосипеда, самоката, скейта, тощо.

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО УМОВИ


 

Якщо ви бажаєте взяти участь у конкурсах «Онлайн-естафета привітань до Дня міста» та «Дивись, як я вмію!», надсилайте відповідні відео чи фото повідомленням на електронну адресу: yanm@i.ua, вказавши прізвище, ім’я та вік учасника з приміткою (темою листа) «Участь у конкурсі». Голосування проходитиме на сторінці Facebook Вараської міської ради та її виконавчого комітету з 4 по 10 вересня 2020 року включно.

Переможці, роботи яких отримають найбільшу кількість вподобань, отримають грамоти, медалі та цікаві заохочувальні подарунки.

Підсумки онлайн-конкурсів будуть висвітлені 11 вересня на сайті Вараської міької ради (http://varash-rada.gov.ua), сторінках Facebook Вараської міської ради та її виконавчого комітету (https://www.facebook.com/varashrada.gov.ua/) та відділу у справах сім’ї, молоді та спорту (https://www.facebook.com/simya.molod/).

Долучайтесь до участі у онлайн-конкурсах! Будьте здорові та активні!