Відбулося чергове засідання комісії ТЕБ та НС

8 серпня 2020 року, під головуванням Сергія Анощенка, відбулося чергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС міста Вараш.

На виконання вимог постанов Кабінету Міністрів України, протоколу №27 позачергового засідання Державної комісії з питань ТЕБ та НС від 03.09.2020 року, протоколу №51 від 04.09.2020 року позачергового засідання комісії з питань ТЕБ та НС Рівненської області, на підставі оцінки епідемічних показників та з урахуванням обговорення, комісія прийняла рішення встановити на території Вараської громади «жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 та забезпечити його виконання.

Для запобігання виникненню надзвичайної ситуації, члени комісії погодили виділення з резервного фонду бюджету громади 1 мільйону 100 тисяч гривень на проведення протиаварійних робіт в приміщеннях та корпусах ДЗ «СМСЧ №3». Крім того, з місцевого резерву на ці потреби направлять матеріали, необхідні для ремонту тепло та водомереж корпусів лікарні.

Також під час засідання було погоджено виділення «СМСЧ №3» 410 тисяч гривень для придбання медичного обладнання (моніторів пацієнта) та імуноферментних (ІФА) тест-систем на виявлення коронавірусу.

На завершення присутні розглянули питання щодо необхідності виконання робіт з видалення борщівника Сосновського на території села Заболоття. Кошти, потрібні для проведення робіт, виділять КП «Благоустрій» з резервного фонду бюджету.

Протокол засідання комісії з питань ТЕБ та НС міста Вараш №35 від 08 вересня 2020 року: