Вараська громада отримала новенькі шкільні автобуси

Сьогодні представники Вараської освіти отримали від голови Рівненської ОДА Віталія Коваля та голови обласної ради Олександра Данильчука ключі від двох нових шкільних автобусів.

Це сучасні, комфортні та безпечні транспортні засоби. Кожен розрахований на 30 місць. Усі сидіння – м’які, та обладнані пасками безпеки для безпечного перевезення дітей.

Шкільні автобуси закупили за кошти міського бюджету на умовах співфінансування з бюджету держави.

«Радий, що навчальні заклади отримали комфортний шкільний транспорт з початком нового учбового року, адже безпечне перевезення учнів – таке ж важливе питання, як і створення комфортних умов в навчальних закладах. Тепер учні Вараської громади зможуть доїжджати до навчальних закладів навіть з віддалених куточків нашої громади», - зауважив міський голова Сергій Анощенко.

«Хочу подякувати головам громад, адже після нашого конструктивного діалогу, вони знайшли ресурс та додатково спрямували із місцевих бюджетів частину коштів. Тому замість 15 нам вдалося придбати 18 автобусів. Це приклад ефективного управління. Також ми маємо наполегливо працювати, щоб програму «Велике будівництво» розповсюдити на всі райони й ОТГ. Аби такі шкільні автобуси їздили по новій та якісній дорозі», - зазначив Віталій Коваль.