Відзначено переможців онлайн-конкурсів до Дня міста!

Кожного року у другу неділю вересня ми святкуємо День Народження нашого міста. Цьогоріч місто Вараш відсвяткувало свій 47-й День Народження. З нагоди відзначення Дня міста та Дня фізичної культури і спорту, відділ у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету провів декілька онлайн-конкурсів у яких взяли  участь понад 100 талановитих учасників та колективів, які мають багато різних перемог та досягнень. Мешканці Вараської міської територіальної громади підтримали їх своїми «вподобаннями». Найбільша кількість «вподобайок» і визначила переможців.

За підсумками онлайн-конкурсів усі переможці отримають грамоти, медалі, призи та солодощі від відділу у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради.

Переможці онлайн-естафети привітань до Дня міста:

1 місце — Пашко Ангеліна;

2 місце — Пашко Аполлінарія;

2 місце — Гурток хореографії «Flash Dance»;

3 місце — Театр-студія танцю «Грааль»;

3 місце — Вокальний гурток «Мікс»;

3 місце — Гуменюк Вікторія.

Переможці спортивного онлайн-конкурсу «Дивись, як я вмію!»:

1 місце — Данілко Володимир та Курбанов Юрій;

1 місце — Васильчук Анна;

2 місце — Плаксіна Ольга та Дерев’янчук Анастасія;

3 місце — Плаксіна Ольга, Дерев’янчук Анастасія, Пилипчук Анна, Петрусь Ангеліна та Щур Софія;

3 місце — Гуменюк Максим.

Отримати призи та нагороди можна за адресою: виконавчий комітет Вараської міської ради, майдан Незалежності, 1. Для того, аби дотриматися усіх карантинних заходів та обмежень під час нагородження, прохання до учасників попередньо зателефонувати за номером: 2-39-25.

При собі обов’язково мати копію реєстраційного номеру облікової картки платника податків (ідентифікаційного коду).

Підсумки онлайн-конкурсів будуть висвітлені на сайті Вараської міької ради (http://varash-rada.gov.ua), сторінках Facebook Вараської міської ради та її виконавчого комітету (https://www.facebook.com/varashrada.gov.ua/) та відділу у справах сім’ї, молоді та спорту (https://www.facebook.com/simya.molod/).

Виконавчий комітет Вараської міської ради висловлює щиру подяку всім учасникам конкурсу та бажає нових творчих успіхів у майбутньому.