Обрано секретаря Вараської міської ради

10 листопада 2020 року свою роботу продовжила позачергова друга сесія Вараської міської ради восьмого скликання.

Перед початком засідання Ольга Дуб – голова Вараської міської територіальної виборчої комісії Рівненської області зачитала постанову від 09 листопада 2020 року №14 про реєстрацію депутатів до Вараської міської ради від Політичної Партії «СЛУГА НАРОДУ» Сергія Анощенка, Любові Сусь, Олександра Чеха, Марини Воляніної, Володимира Хоружого, згідно поданих заяв.

До депутатського корпусу звернулися громадський діяч Тетяна Гуліта з проханням зберегти стоматологічне відділення лікарні та працівник інфекційного відділення Надія Бурак з повідомленням, що вони не отримують додаткову платню згідно законодавства  за лікування хворих на COVID-19.

У цей день депутати громади обрали секретаря Вараської міської ради, ним став Дерев’янчук Геннадій Миколайович – член партії «Європейська солідарність».

Також прийнято регламент Вараської міської ради восьмого скликання та вперше в Україні антикорупційну програму із застосуванням поліграфа.

В кінцевому результаті депутати прийняли всі заплановані проєкти рішень та додатково виділили кошти на заробітну платню за жовтень працівникам Вараської багатопрофільної лікарні.

В роботі сесії було оголошено перерву до 20 листопада 2020 року, щоб дати депутатам можливість ознайомитись та вивчити проєкти рішень для подальшої плідної роботи на благо нашої громади.