• Головна
  • Новини
  • Питання теплопостачання міста – на контролі у міського голови.

Питання теплопостачання міста – на контролі у міського голови.

16 листопада 2020 року міський голова Олександр Мензул провів нараду за участю керівників КМКП, УМАКБ виконавчого комітету ВМР, КП «Управляюча компанія «Житлокомунсервіс» ВМР, представника ТОВ «МП ЗЕТ», голів ОСББ міста, відповідальних працівників виконавчого комітету ВМР. 

На порядку денному стояло питання «Про стан надання послуг з теплопостачання в будинках міста Вараш та вирішення проблемних питань, що виникли після встановлення індивідуальних теплових пунктів в будинках».   

У своєму виступі міський голова Олександр Мензул наголосив:  «На сьогоднішній день пріоритетним питанням залишається - модернізація та реконструкція системи теплопостачання міста з використанням сучасних ефективних технологій, забезпечення якісного теплопостачання  всіх категорій споживачів, зменшення обсягу споживання енергетичних ресурсів».

Після тривалого обговорення та заслуховування  всіх причетних до забезпечення теплом житлових будинків міста було надано протокольні доручення.

Протокол розширеної наради з питань теплопостачання та встановлення індивідуальних теплових пунктів багатоквартирних житлових будинків додається.