Злагоджена робота Вараської міської ради

27 листопада 2020 року відбулось четверте пленарне засідання позачергової другої сесії Вараської міської ради восьмого скликання.

Робота депутатського корпусу була злагодженою та плідною, так як, напередодні винесені питання на сесію пройшли обговорення на постійних депутатських комісіях.

На засіданні більшістю голосів був прийнятий проєкт рішення від 06.11.2020 №8 «Про затвердження на посаду заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керуючого справами виконавчого комітету, старост та утворення виконавчого комітету Вараської міської ради восьмого скликання», цим рішенням рада затвердила кількісний та персональний склад виконавчого комітету, до якого увійшли: заступники міського голови, секретар міської ради, керуючий справами, старости, представники бізнесу, ОСББ та ВП РАЕС ДП НАЕК «Енергоатом».

Не менш важливим є затвердження Програми співфінансування ремонтів багатоквартирних житлових будинків у Вараській міській територіальній громаді на 2021-2025 роки, що дасть можливість покращити якість життя мешканців громади.

Зокрема, завдяки внесеним змінам до бюджету громади збільшили резервний фонд для подальшого фінансування непередбачених бюджетом витрат.