Першість у Міжнародному фестивалі-конкурсі

Обмін творчим досвідом і досягненнями між художніми колективами і керівниками, підвищення професійного рівня, підтримка талановитих дітей та молоді в реалізації творчого потенціалу завжди були затребуваними у процесі виховання обдарованої особистості дитини. Не є виключенням і період світової пандемії, коли педагоги шукають нових шляхів для реалізації завдань освітнього процесу, креативних стимулів для підтримки інтересу своїх вихованців. 

 Одним із таких шляхів є різноманітні конкурси, що наразі проходять дистанційно. Проте їх метою залишається підтримка та розвиток, популяризація в широких колах дитячої та молодіжної творчості, підвищення професійної майстерності юних артистів, сприяння становленню і розвитку національної культури шляхом підтримки дитячої та юнацької творчості, надання можливості виявлення та сприяння юним талантам, естетичного виховання дітей та підлітків, пропаганди активних форм дозвілля.

Вихованці зразкового художнього хореографічного ансамблю «Пірует», керівник Махоріна Ольга Павлівна, Будинку дитячої та юнацької творчості Вараської міської ради Рівненської області взяли участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячої та юнацької хореографії «Падіюн-Євро-Данс».

Конкурс пройшов у дистанційному форматі наприкінці листопада. Організатори: Український державний центр позашкільної освіти спільно із Закарпатським обласним палацом дитячої та юнацької творчості «Падіюн».

На розгляд журі фестивалю-конкурсу були відправлені відео танцювальних номерів ансамблю «Пірует».

У результаті, вихованці зразкового художнього хореографічного ансамблю «Пірует» нагороджені дипломом за зайняте І місце у номінації «Народний танець».

Колектив закладу позашкільної освіти вітає з черговою перемогою вихованців зразкового художнього хореографічного ансамблю «Пірует» та їх керівника Махоріну О.П. Бажає їм таких же подальших красивих перемог. Старанно і гідно крокуйте до вершин своїх успіхів, до своїх мрій і звершень!