• Головна
  • Новини
  • Для розгляду програм депутати провели спільне засідання комісій

Для розгляду програм депутати провели спільне засідання комісій

14 грудня 2020 року, в кабінеті заступника міського голови, відбулося спільне засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету, фінансів, економічного розвитку та інвестиційної політики (голова Юрій Кравець) та комісії з питань соціального захисту та охорони здоров’я (голова Віталій Лисак). 

У засіданні взяли участь заступники міського голови - Михайло Волинець та Роман Хондока,  керуючий справами виконавчого комітету Сергій Денега, начальник фінансового управління Валентина Тацюк, начальник відділу економіки Ірина Барабух, в.о. директора КМКП Олег Устич.

На розгляд комісії було представлено 17 питань порядку денного. Депутати розглянули та рекомендували винести на сесію проєкти рішень:

  • «Про затвердження комплексної програми «Здоров’я» на 2021 рік»,
  • «Про затвердження програми забезпечення житлом учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил, членів сімей загиблих (померлих) учасників АТО/ООС на 2021-2025 роки»,
  • «Про затвердження програми соціальної допомоги та підтримки мешканців Вараської міської територіальної громади на 2021-2023 роки»,
  • проєкти рішень про початок реорганізації Собіщицької, Мульчицької, озерецької, Більськовільської, Сопачівської та Старорафалівської сільських рад та проєкти про внесення змін до Собіщицького та Старорафалівського сільських рад.

Члени комісій підтримали внесення зміни до Старорафалівського, Собіщицького та Сопачівського сільських бюджетів на 2020 рік, які передбачають фінансування на оплату енергоносіїв, вуличного освітлення, придбання брикетів для опалення шкіл.

Після палких дискусій на доопрацювання відправили проєкти рішень «Про затвердження комплексної програми «Розумна громада» на 2021-2024 роки», «Про затвердження програми охорони тваринного світу та регулюванння чисельності безпритульних тварин у Вараській міській територіальній громаді на 2021-2025 роки» та програму соціально-економічного розвитку на 2021 рік.

Всі програми, по яким передбачається фінансування, мають бути проголосовані перед затвердженням бюджету на 2021 рік.