• Головна
  • Новини
  • Побачити та запозичити: міська влада Нетішина відвідала Вараш

Побачити та запозичити: міська влада Нетішина відвідала Вараш

Ознайомитись та оцінити перспективу впровадження нового досвіду – з такою метою 16 грудня до Вараша прибули представники Нетішинської громади.

Секретар міської ради Іван Романюк, перший заступник Олена Хоменко, начальник управління освіти Ольга Бобіна, начальник фінансового управління Валентина Кравчук, керівник комунального підприємства «ЖКО» Ольга Єрикалова, керівник комунального підприємства «Торговий центр», депутат міської ради Михайло Брожик, керівник комунального підприємства «Комфорт» Сергій Бобін, депутати міської ради Олег Петрук та Вікторія Гаврилюк поспілкувалися з керівництвом міста Вараш та представниками структурних підрозділів Вараської міської ради.

Колеги обмінялися досвідом у сфері соціально-економічного розвитку, діяльності освітньої та культурної галузі, розвитку спортивної інфраструктури, підтримки житлового фонду. Розглянули питання щодо планування та наповнення бюджету, співфінансування ОСББ, поводження з відходами, облаштування паркомісць в дворах, ситуацію з безпритульними тваринами, співпраці з громадськими організаціями та підприємцями.

Міський голова Олександр Мензул обговорив з Нетішинським очільником міста Олександром Супрунюком питання лобіювання інтересів міст-супутниківна обласному та державному рівнях. 

Наприкінці зустрічі представники влади домовилися про подальшу співпрацю.