Подарунки від Святого Миколая

День Cвятого Миколая є одним з найулюбленіших усіма дітьми свят. На свято Миколая чекають мільйони малюків в усьому світі, адже, окрім подарунків, він приносить в кожну оселю радість, надію та любов.

Вже стало гарною традицією проводити святкові заходи для дітей, які потребують особливої уваги від нас, дорослих – це діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування та діти, які перебувають в складних життєвих обставинах.

18 грудня 2020 року в приміщенні  служби у справах дітей виконавчого комітету Вараської міської ради відбулося вручення подарунків, придбаних за кошти місцевого бюджету до Дня святого Миколая для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей які перебувають в складних життєвих обставинах на виконання заходів «Комплексної програми підтримки сім’ї, дітей та молоді міста на 2018-2020 роки» на 2020 рік.

Дітей вищевказаної категорії привітали та вручили солодкі подарунки заступник міського голови Дмитро Стецюк, секретар міської ради Геннадій Дерев’янчук, начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Анна Ільїна, настоятель Спасо-Преображенського кафедрального собору отець Володимир. Дітям побажали гарного настрою, щасливого дитинства, здійснення їх мрій, побажали, щоб Господь ніколи не залишав їх на життєвих перехрестях, а щедро обдаровував своїми ласками.

Дуже приємно, що в такий складний час, є люди, яким небайдужа доля дітей. Впродовж багатьох років не залишається осторонь проблем дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах директор ТзОВ «Кузнецовський хлібозавод» Олег Ординат, який усім дітям вищевказаної категорії надав солодкі новорічні подарунки.