Улюблене свято дітей

День Святого Миколая Чудотворця є невід’ємною частиною української культури та історії, знати яку не лише важливо, а й цікаво, адже Святий Миколай був і залишається символом добра, милосердя та любові.

А ще – яскравим свідченням того, що дива є, особливо для тих, хто в них вірить. Завдання дорослих – стати помічниками Святого Миколая, зробити усе можливе для того, аби кожна дитина у цей день отримала омріяні подарунки та повірила в диво, подарувати тепло й увагу тим діткам, які  найбільше потребують підтримки й турботи.

Щороку Вараський міський центр соціальних служб в Палаці культури ВП РАЕС влаштовував зустріч зі Святим Миколаєм дітям-переселенцям, дітям із сімей загиблих в АТО та під час виконання службових обов’язків, а також дітям із багатодітних та малозабезпечених сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах. Проте в 2020 році коронавірус COVID-19 вніс свої корективи в відзначення цього свята. Під час карантину, з метою запобігання поширенню на території міста Вараш цієї хвороби, заборонено проведення масових заходів. Тому фахівці із соціальної роботи стали помічниками Святого Миколая і передали дітямвід нього подарунки, які були підготовлені Вараським міським центром соціальних служб та Рівненським обласним центром соціальних служб.

Радість, усмішка та щирість в дитячих очах щоразу переконують, наскільки важливо творити добро, дарувати один одному любов та доброту.

Тож бажаємо всім, щоб день Святого Миколая не пройшов повз вашу оселю і наповнив її щастям, теплом і любов’ю.

Вараський міський центр соціальних служб