Вараш відвідав народний депутат Андрій Шараськін

23 грудня 2020 року Вараш відвідав депутат Верховної Ради України Андрій Шараськін. Мета візиту – відкриття в місті громадської приймальні народного депутата.

Разом з помічником Ігорем Гевци він поспілкувався з керівництвом міста, депутатами Вараської міської ради, старостами, представниками ЗМІ, громадськістю. Планувалося, що нардеп буде присутній на сесії міської ради, на якій приймали бюджет, але погодні умови стали на заваді.

Під час зустрічі обговорили проблемні питання атомної енергетики та можливу участь пана Андрія в лобіюванні  цієї теми на найвищих рівнях. Міського голову Олександра Мензула цікавили питання залучення інвесторів та розроблення стратегії розвитку Вараської громади.

Озвучили проблему дороги на Біле озеро, вивіз сміття та загалом стан екології, питання майбутнього ФОПів.

Зустріч пройшла в теплій та дружній атмосфері.

Андрій Шараськін -  український актор, режисер, заступник командира "Української добровольчої армії", учасник бойових дій на Донбасі з 2014 по 2016 рік. Брав участь у обороні Донецького аеропорту (позивний Богема).

У жовтні цього року Центральна виборча комісія визнала його народним депутатом від партії «ГОЛОС» замість засновника політичної сили Святослава Вакарчука.